İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy İmam Hatip Ortaokulu

KADIKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU Tanıtım Filmi

Okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılında İmam Hatip Ortaokullarının açılması neticesinde Kadıköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bünyesinde faaliyetlerine başlamıştır. 2013-2014 eğitim öğretim yılında şu anda bulunduğumuz binaya taşınılmıştır. 2014-2015 eğitim öğretim yılında ise söz konusu okulun bünyesinden ayrılarak mevcut adıyla müstakil bir hale gelmiştir. İki yıl süreyle Gozcubaba Anadolu İmam Hatip Lisesi ile bina paylaşılmıştır. Okulun inşaatının tamamlanması sonucunda bina, tamamen okulumuzun kontrolüne geçmiştir. Bunun ardından eğitim çalışmalarımızın daha etkin hale gelmesi adına Konferans salonu, kütüphane, Fen Laboratuvarı, Robotik Laboratuvarı, yemekhane ve çeşitli atölyeler inşa edilmiştir. Mevcut durumda okulumuz 13 şube, 25 öğretmen ve 172 öğrencisiyle ve bölgemiz okulları içerisinde başarılarıyla dikkatleri üstüne devam etmektedir.

Yayın: 10.01.2018 - Güncelleme: 23.03.2023 12:24 - Görüntülenme: 2144