İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 2.Dönem 1. Sınav tarihlerine aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

May

2022/2023 Gençlik Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Çocuk Oyunları Yakantop Yıldız Kız Takımımız İstanbul Şampiyonu olmuştur.

Çocuklarımızı ve Beden Eğitimi öğretmeni Çiğdem ÇİFTÇİ hocamızı gönülden tebrik ederiz.

İyi ki @kadikoyiho var.

Kadıköy İlçe Masa Tenisi Yıldız Erkek sonuçları

1. Kadıköy İmam Hatip OO.

2. Özel İstek Acıbadem OO.

3. Bahariye OO.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Çiğdem ÇİFTÇİ hocamızı tebrik ederiz.

İyi ki şampiyon @kadikoyiho var.

May

Üsküdar Kitap Fuarı gezimizi gerçekleştirdik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

May

Kızlarımız Yakan Top Turnuvası Bölge Elemelerinde şampiyon olarak İl finaline katılma hakkı kazanmışlardır. Ardından okulumuzda kızlarımıza ikramda bulunulmuştur. Beden eğitimi öğretmenimiz Çiğdem ÇİFTÇİ hocamızı ve kızlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerinin sergilediği şiir dinletimizden kareler. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okullararası İlçe Futsal müsabakası sonuçları.
1.Kadıköy İmam Hatip Ortaokulu
2.Irmak Okulları
3.Melahat Şefizade Ortaokulu
ŞAMPİYON @kadikoyiho
Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Çiğdem ÇİFTÇİ hocamızı tebrik ederiz.

May

Geleneksel okul iftarımızı Okul İdaresi, Okul Aile Birliğimiz ve sınıf temsilcilerimiz, misafirlerimiz ile öğretmen, öğrenci ve personelimizin katılımıyla beraber gerçekleştirdik. Emegi geçenlerdrn Allah razı olsun.Herkese hayırlı Ramazanlar dileriz.

May

Sevgili Cici 5/B sınıfı öğrencilerimizle Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi gezimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimizden Allah razı olsun.

Mrt

İçişleri bakanlığımızın "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında okulumuzda eğitim veren kıymetli emniyet mensuplarına ve YEDAM ekibine teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan öncesi hayır kermesimizi gerçekleştirdik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Kadıköy ilçesi okullar arası ATA'ya saygı koşusunda okulumuz yıldız erkeklerde ilçe 3. ve kızlarda ilçe 4.olmuştur.Çocuklarımızı tebrik eder, emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Çiğdem ÇİFTÇİ'ye teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Rehber Öğretmenimiz Fatma Merve ŞİMŞEK eşliğinde Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.